Flórido Hotel – WEB OFICIAL | RÀFTING - Flórido Hotel - WEB OFICIAL
| CAT | ES | EN |
imatgeimatgeimatgeimatge

Ràfting: Llavorsí-Rialp, 14Km

És el tram de ràfting més clàssic i tradicional que ens porta per tota una sèrie de ràpids que ens ajudara a descobrir les sensacions de les aigües braves. Recomanem poder arribar fins la població de Sort per no perdre’ns els nous passos del salt de la Presa de Sort (sempre que les condicions de seguretat ho permetin), passant posteriorment pel conegut camp d’slàlom “l’Aigüerola de Sort”, on sortejarem diferents portes i acabarem saltant el rulo on s’hi va celebrar l’última copa del món de Freestyle.
consultar preu


Ràfting: Llavorsí-Sort, 18Km

Tram de ràfting més complert del descens de mitja jornada i més demanat per la seva espectacularitat. El recorregut de Llavorsí fins a Sort, concentra la major part de ràpids en el seu descens, amb la particularitat, que només nosaltres arribem fins a Sort. Després del ràpid de la “Rentadora”, el “Pas de l’Àngel”, arribem al Salt de la Presa de Sort, (sempre que les condicions de seguretat ho permetin), dins del Camp de Competició, ”l’Aigüerola de Sort”, on sortejarem diferents portes per acabar saltant el rulo on s’hi va celebrar el Campionat del món de Freestyle. Al desembarcar entrarem caminant a les nostres instal·lacions on tenim els vestuaris, piscina i pàrquing
45,00 €

Ràfting: Arboló-Collegats, 14Km

Descens en ràfting turístic, ideal per gaudir dels espectaculars paisatges del Congost de Collegats. Pensat per a famílies i amants de les rutes naturals, passant pel poble de Gerri de la Sal i arribant fins a la Pobla de Segur. Permet diferents salts i banys en tolles espectaculars. És una activitat que es realitza a la tarda.
45,00 €

Ràfting: Llavorsí-Collegats, 40Km amb dinar

Jornada completa de ràfting acompanyada d’un dinar en un restaurant on serveixen productes típics de la zona. La jornada matinal amb sortida a Llavorsí finalitza a Sort amb un aperitiu a les nostres instal·lacions i amb el dinar en un restaurant típic de la zona, per continuar a la tarda fins a la població de Pobla de Segur, passant pel Congost de Collegats.
85,00 €

Ràfting: Tram infantil 5Km

Descens en ràfting per a nens i famílies, per fer un primer contacte amb el riu Noguera Pallaresa.
25,00 €