| CAT | ES | EN |

MOTURISMEBENVINGUTS MOTARDS!Situat a la localitat de Sort, l’Hotel Flórido és un petit i encantador hotel de muntanya amb tots els serveis per gaudir d’uns dies de relax. Amb piscina exterior, amplis jardins, cafeteria amb terrassa, wifi gratuït a tot el recinte de l’hotel és ideal per explorar la zona del Pirineu i els seus voltants.

Disposem de tots els Serveis per a vosaltres.
Si vols tindre la millor experiència moturista, allotja’t al Flòrido Hotel, està especialment acondicionat per a acollir motoristes.


T’indiquem com arribar al Flòrido Hotel: E 346308.2 N 4696865.4 (ED50 UTM 31N)


Al Flòrido Hotel trobaràs:

– Aparcament per a motos
– Elements de neteja per a la moto i el casc
– Informació de la zona
– Rutes per poder recórrer el nostre entorn
– Wifi gratuït a tot el recinte de l’hotel
Activitats complementàries durant la teva estança
FES JA LA TEVA RESERVA!Totes les rutes: Moturisme

T’aconsellem les següents rutes:

La transpirenàica Lleidatana

Ruta de 170 km que combina alguna de les millors carreteres pel moturisme internacional amb la referència mundial i Patrimoni de la Humanitat del Romànic de la Vall de Boí. La província de Lleida d’est a oest en el seu tram més transpirinenc. Ruta exigent que, complementada amb visites de primer ordre a les cinc comarques i una bona hidratació i alimentació, ens permetrà viure l’experiència del Pirineu lleidatà en un sol dia.
Descarrèga-la ara: KMZ | GPX

Ruta dels Ports

Ruta de 205 km entre valls, pics i ports que ens mostren el més emblemàtic de la Val d’Aran, el Pallars – Aran i l’Alt Pirineu. Centenars de revolts en altura per gaudir durant hores d’unes carreteres i un entorn admirat arreu. De la frontera provincial i nacional amb França (oest) a la frontera provincial amb Girona (est). Ruta exigent que va de la frontera amb un país a la frontera amb una província i que passa per quatre comarques amb una gran riquesa cultural i paisatgística, on ens podem deixar perdre per gaudir d’un excel·lent dia.
Descarrèga-la ara: KMZ | GPX

Ruta de les corbes

Ruta de 230 km aproximadament que ens porta colls, ports, congosts, frontera, plana… tot dibuixant una U per la província de Lleida i que ens permet fer una ràpida lectura de la riquesa moturística d’aquesta destinació.
Descarrèga-la ara: KMZ | GPX

IDIOMES

Parlem:
Català
Castellà
Anglès
Francès

ESTACIONS DE SERVEI PROPERES


Benzinera Bon Àrea
Pol. Industrial Els Salancons, Nau 1
CP. 25560
Sort (Pallars Sobirà)

Benzinera Port del Cantó
Crta. N-260 P.K. 278,25
CP. 25566
Soriguera (Pallars Sobirà)

Benzinera el Racó del Pallars
Ctra. C-13 P.K. 131
CP. 25594
Rialp (Pallars Sobirà)


TALLERS MECÀNICS PROPERS

Auto Taller Sala
Av. Pelai Fontsaré, 6
CP. 25560
Sort (Pallars Sobirà)

Taller Xapa i pintura Carlos Ramoneda
Camí Escorxador, 12
CP. 25560
Sort (Pallars Sobirà)


INFORMACIÓ DEL TEMPS


FOTOGRAFIES

 

PROJECTE MOTURISME

El projecte “Moturisme Ara Lleida” és un producte turístic, pioner a nivell estatal, impulsat per Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, amb l’objectiu de promocionar de manera específica el turisme entre el col·lectiu d’aficionats a viatjar en moto. Han creat 10 rutes que transcorren per la demarcació de Lleida, totes elles amb un gran atractiu turístic i paisatgístic que combinen trams de carreteres secundàries poc transitades i més revirades amb d’altres trams més rectes de carreteres principals. Totes les carreteres per on passen les rutes de Moturisme han estat supervisades per un equip expert conforme tenen un asfalt excel·lent. Les distàncies a recórrer en cada una de les rutes són d’entre 200 i 300 km, el que permet que es puguin fer perfectament en una jornada facilitant les parades en els diferents punts d’interès turístic per on passa la ruta. La majoria d’elles es poden fer tot l’any, excepte les que transcorren per trams de carreteres de muntanya a gran altura, on a l’hivern es pot trobar un gel de neu o gel.