Flórido Hotel – WEB OFICIAL | DESCENS BARRANCS - Flórido Hotel - WEB OFICIAL
| CAT | ES | EN |
imatgeimatgeimatgeimatge

Descens de barrancs: Berrós (iniciació)

Situat a la zona de la Guingueta d’Àneu, és un barranc pensat per a escolars i grups majoritaris. Aproximació sencilla i finalització al mateix pàrquing. No disposa de l’encant del Congost de Collegats.
40,00 €


Descens de barrancs: St. Pere (iniciació)

Barranc ideal per iniciar-te. Dins del Congost de Collegats trobem el barranc de Sant Pere, on després d’una aproximació de 20 minuts a la capçalera del barranc, començarem a descendir per trobar tolles d’aigua per saltar, tobogans naturals per lliscar i petits ràpels per descendir. Apte per a tots els públics.
40,00 €

Descens de barrancs: Infern (perfeccionament)

Descens de barrancs per a experts. Espectacular barranc situat al Congost de Collegats, on després de 20 minuts d’aproximació, trobarem paisatges espectaculars, acompanyats de potents cascades on haureu de rapelar per finalitzar a les aigües de la Noguera Pallaresa. És mitja jornada d’emocions continuades.
50,00 €

Descens de barrancs: Viu de Llevata (expert)

Barranc aquàtic pels amants del trekking i de la natació. Viu de Llevata requereix d’una aproximació de 45 minuts d’anada en vehicle per poder entrar al barranc, on preval les tolles i els corrents que us faran gaudir d’un paisatge verge idílic. No requereix cap coneixement previ, activitat recomanable a l’estiu.
75,00 €